Delen
06-10-2021

Kaartverkoop gestart

De kaartverkoop van het Parool Film Fest (Paff) 2021 is gestart! Het Amsterdamse filmfestival vindt plaats van 28 tot en met 31 oktober in hoofdlocatie Het Ketelhuis en EYE, Studio/K, FC Hyena en Cinecenter. Het programma vormt een overzicht van de belangrijkste arthousefilms van het nieuwe culturele seizoen. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.paff.nl en de websites van de deelnemende theaters.

Paff biedt haar publiek vier dagen lang de nieuwste kwaliteitsfilms die als (voor)première worden vertoond, waaronder Cannes openingsfilm Annette (Leos Carax), De Nederlandse Oscarinzending Do Not Hesitate (Shariff Korver), Gouden Beer-winnaar There is no Evil (Mohammad Rasoulof), Pleasure (Ninja Thyberg) en Madres Paralelas (Pedro Almodóvar).

De film I am Zlatan van de Zweedse regisseur Jens Sjögren opent de aankomende editie. De Zweeds-Nederlandse coproductie, gebaseerd op de bestseller van David Lagercrantz, focust op het begin van Zlatan Ibrahimović’ carrière. Gijs Naber speelt de rol van Ronald Koeman. Het programma vormt daarmee een overzicht van de belangrijkste arthousefilms van het nieuwe culturele seizoen.

Paff-special
Op 23 oktober publiceert Het Parool een speciale bijlage over Paff met interviews, achtergronden en een volledig overzicht van de programmering met beschrijvingen van de films.

Cineville
Met een Cineville-pas kunt u onbeperkt films kijken tijdens Paff. Gereserveerde kaarten zijn af te halen vanaf 4 uur voordat de vertoning begint, tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang.

Youtube video

Ander nieuws