Delen
03-10-2019

Nagesprek met regisseur Lodewijk Crijns over zijn nieuwste film BUMPERKLEEF tijdens Parool Film Fest

Regisseur Lodewijk Crijns is op vrijdagavond 11 oktober aanwezig in filmtheater Het Ketelhuis voor een nagesprek over zijn nieuwste film BUMPERKLEEF, waarin Jeroen Spitzenberger en Anniek Pheifer de hoofdrollen spelen. Tijdens het festival zullen er meer voorstellingen van BUMPERKLEEF zijn. Kaarten voor deze voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.paff.nl.
Over de film:
Hans, een zelfverzekerde en ietwat eigenwijze man, is met zijn gezin op weg naar zijn ouders. Te laat van huis vertrokken en redelijk gestrest begint Hans op de snelweg te bumperkleven achter een wit bestelbusje. Hierdoor ontstaat een verkeersruzie die al snel volledig escaleert in een bloedstollende achtervolging. De familie is nergens meer veilig en wordt langzaam paranoïde van alle witte busjes op de weg…

BUMPERKLEEF is een film van regisseur, scenarist en meervoudig Gouden Kalf-winnaar Lodewijk Crijns. Eerder maakte hij onder andere de films ALLEEN MAAR NETTE MENSEN, MET GROTE BLIJDSCHAP en KANKERLIJERS. BUMPERKLEEF is een productie van Topkapi Films en wordt door distributeur Splendid Film op 31 oktober uitgebracht in de bioscoop.

Ander nieuws