ma 28 sep - 2020 maandag 28 september 2020

Best Of The Fest

Locatie: Het Ketelhuis

Het programma van Best Of The Fest is bekend

11.00 uur – 12.30 uur: Amazing Grace
Documentaire
In 1972 nam Aretha Franklin Amazing Grace, het meest succesvolle gospelalbum allertijden, op in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles. Nooit eerder zijn de filmopnames van deze legendarische avonden vertoond aan het publiek. Tot nu.

12.30 – 13.45 uur: Pauze

13.45 – 15.57 uur: Portrait De La Jeune Fille En Feu
regie Céline Sciamma
Portrait De La Jeune Fille En Feu is de nieuwe film van regisseur Céline Sciamma (TOMBOY, GIRLHOOD). Een tijdloos en universeel verhaal over verliefd worden, verlangen en onmogelijke liefde.

16.15 – 18.27 uur: Parasite
regie Bong Joon Ho
De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Best of the Fest.

Gedurende het festival kunnen bezoekers kenbaar maken welke films zij het beste vinden.  Mede hieruit worden drie films geselecteerd. Pas bij aanvang van het Best of the Fest-programma zijn de drie films bekend.

Wie de award Best of the Fest 2019 voor beste film van het festival wint wordt zondag, einde dag bekend gemaakt.

Voor 25 euro kunt u deze drie films achter elkaar bekijken in Het Ketelhuis.

Bekijk alle films